LGS - Lekk tarm syndrom
Mikroskopering
Matintoleranse test
Refleksologi / Soneterapi
Akupunktur Klassisk
Akupunktur 2000
Aromaterapi
Klassisk Massasje
MRT / HRV Analyse
Funksjonsanalyse
Resonanshomøopati
Oksidativt stress
PEK
Elektroterapi
Detox Fotbad
Ørelysbehandling / Otopati
Øreakupunktur
Lock-Foot Whiplash Syndromet

"Lekk Tarm"
Muskelspenninger
Skjelettplager
Mage / Tarm / Fordøyelse
Musearm / Tennisalbue
Frozen shoulder
Hetetokter
Luftveiene / Øre, Nese, Hals
Allergi
Immunforsvaret
Virus / Influensa
Bakterier / Betennelse
Øyebehandling
Lite energi
Røykestopp (Akupunktur)

Ørelysbehandling

Ørelysenes virkning

Lindrer – behandler - forebygger : Biosun ørelys virker rent fysikalsk, og har innvirkning på trommehinnen, mellomøret samt øretrompeten. Otopati virker både beroligende og avslappende. Ørelysbehandling er en smertefri og ufarlig behandlingsform. Mange pasienter med plager som mellomørebetennelse, bihulebetennelse, tinnitus, Menniers sykdom, eksem i øregangene og trykkutligningsproblem er blitt hjulpet. Ørevoks kan bli fjernet på en behagelig måte.

Ørelys

Alle Original BIOSUN ørelys blir også i dag laget gjennom et omstendelig og nøyaktig utført håndarbeide. Etter den opprinnelige oppskrift og av de beste råstoffer, som hele tiden er underlagt streng kvalitetskontroll. Ørelys lages kun av helt ren bivoks, honningekstrakter og tradisjonelle indianske urter som salvie, johannesurt og kamille til våre ørelys, samt 100% naturlige eteriske aroma-essenser.

Ørelysbehandling / Otopati

Det er best å ligge bekvemt på siden på en pute. I prinsippet behandles begge ørene etter hverandre, hvert lys brenner i ca 10 -12 min. Lyset settes i øreinngangen, lyset er i riktig posisjon når en hører behagelig knitring og susing fra flammen. Dette fører til en følelse av behagelig varme og en trykkstabilisering i øre-, panne- og bihuleområde, som kjennes svært befriende.Bestilling: Klikk her for å gå til prislisten.
Øvre Storaberget 24, 4034 Stavanger - Telefon 41 33 57 01 - FACEBOOK - Mob Kåre: 97 64 59 19

Nettsiden er utviklet av Shop123 Nettbutikker