LGS - Lekk tarm syndrom
Mikroskopering
Matintoleranse test
Refleksologi / Soneterapi
Akupunktur Klassisk
Akupunktur 2000
Aromaterapi
Klassisk Massasje
MRT / HRV Analyse
Funksjonsanalyse
Resonanshomøopati
Oksidativt stress
PEK
Elektroterapi
Detox Fotbad
Ørelysbehandling / Otopati
Øreakupunktur
Lock-Foot Whiplash Syndromet

"Lekk Tarm"
Muskelspenninger
Skjelettplager
Mage / Tarm / Fordøyelse
Musearm / Tennisalbue
Frozen shoulder
Hetetokter
Luftveiene / Øre, Nese, Hals
Allergi
Immunforsvaret
Virus / Influensa
Bakterier / Betennelse
Øyebehandling
Lite energi
Røykestopp (Akupunktur)

Klassisk Massasje

 •  Klassisk massasje
 •  Avspenningsmassasje
 •  Bedrifts og triggerpunktsmassasje
 •  Kopping massasje
 •  Bindevevsmassasje
 •  Ansiktsmassasje

  Klassisk massasje

  Klassisk massasje så dagens lys på 1820 tallet i Sverige og er den mest brukte massasje form i den vestlige verden.

  Massøren bruker grep som strykninger, knaing, friksjoner, saksing og hakking for å massere opp muskler og muskelgrupper. Det blir brukt forskjellige oljer og kremer til denne massasjeformen.

  En meget god behandlingsform enten muskelspenningene er fysisk eller psykisk relatert, eller en bare ønsker å gi seg selv eller andre en god og avslappende opplevelse.

  Avspenningsmassasje

  Dette er en behandlingsform hvor massøren bruker forskjellige grep for å spenne opp underspent muskulatur og å få overspent muskulatur til å slappe av. Det er meget viktig at muskulaturen i kroppen er i balanse. I denne behandlingen brukes det lite eller ingen olje/krem. I denne type massasje kan klienten ha en tynn t-skjorte på dersom ønskelig.

  Bedrifts og triggerpunktsmassasje

  En avslappende og dyptgående massasjeform som kan utføres nærmest over alt da den foregår mens klienten er sittende. Denne massasjeformen er meget bra som forebyggende mot stress, arbeidsrelaterte muskelære skader, gir økt energi, mindre spenningshodepine, beroliger nervesystemet og styrker immunforsvaret.

  For bedriften betyr dette: Færre arbeidsrelaterte muskelære skader, økt konsentrasjon og arbeidsevne hos sine medarbeidere, mer tilfredse og effektive medarbeidere, mindre sykefravær.

  Kopping massasje

  En behandling hvor massøren bruker vakumkopper til å ”løfte” huden opp slik at en får bedre sirkulasjon av lymfe væsken og øker blodsirkulasjonen samt at en tar bort spenninger i muskulaturen. Dette fører til ett bedre immunforsvar samt mye av de fordelene en får ved andre massasjeformer, men spesielt ved ødemer eller sammenfiltret bindevev er det meget bra.

  Bindevevsmassasje

  En type behandling hvor massøren bruker spesielle grep for å løfte ”huden” slik at en får bedre sirkulasjon i lymfesystemet, som igjen gjør at en får ett bedre immunforsvar.

  Ansiktsmassasje

  er en veldig avslappende og behagelig massasjeform hvor både skuldre, nakke, hals og ansikt masseres med en spesiell olje beregnet for lit sart hud. Den er meget bra for spenninger i muskulaturen i kjeve, hals, nakke og skuldre som igjen har lett for å forårsake nedsatt rørlighet i nakken, hodepine, smerte i øynene/ørene, kinnene samt tannbittet som kan gi smerter i tennene og kjeven. Den virker og oppstrammende og rensende på huden i ansiktet.  Bestilling: Klikk her for å gå til prislisten.
 • Øvre Storaberget 24, 4034 Stavanger - Telefon 41 33 57 01 - FACEBOOK - Mob Kåre: 97 64 59 19

  Nettsiden er utviklet av Shop123 Nettbutikker